De winnaars van de Twentse Zaken Verkiezing 2015 zijn...

De winnaars van de Twentse Zaken Verkiezing 2015 zijn...
23 November 2015 

Afgelopen vrijdag 20 november was de finale van de Twentse Zaken Verkiezing in het Theaterhotel Almelo. Een gezellige muzikale avond met oog voor gastronomie. Onder het genot van heerlijke gerechten en wijn werden de finalisten in de schijnwerpers gezet. 

Aan het einde van de avond was de ontknoping: Wie wordt de beste Twentse Zakenvrouw, Twentse Zakenman en Twentse Start-up van het jaar?

Simone Vaartjes van Vaartjes Transport uit Hengelo werd benoemd tot beste Twentse Zakenvrouw van het jaar.
De jury over Simone:
“Net als veel zakenvrouwen moet zij zich handhaven in een mannenwereld. Maar de ambitie is er niet minder om. Groei is dan ook primair, voor Simone Vaartjes. Daarnaast zijn er de korte lijnen en de persoonlijke contacten met de klanten waarmee zij haar stempel drukt op de onderneming. Ook buiten het transport liggen ambities, maar het bedrijf komt in alle gevallen op de eerste plaats. Een ondernemende zakenvrouw die haar mannetje staat.”

Marc Woesthuis van internetbureau TriMM uit Enschede werd benoemd tot beste Twentse Zakenman van het jaar.
De jury over Marc:
“Kenmerkend is zijn brede kijk op de wereld. Zijn innovatiedrift wordt weerspiegeld in zijn bedrijf dat aansprekende klanten van dienst is met geavanceerde web-oplossingen. Marc Woesthuis geeft inhoudelijk richting, samen met zijn managementteam en geeft alle vrijheid aan de medewerkers. Een sprankelende ondernemer met een goed verhaal, die als netwerker verbindingen weet te creëren. Hij zet de luiken open, wil dat Twente een magneet wordt voor nieuw en jong ondernemerschap. Zijn maatschappelijke activiteiten voor de regio moeten op waarde worden geschat. Zijn visie, ondernemerschap, regionale betrokkenheid zijn onderscheidend. ”

Clear Flight Solutions van Nico Nijenhuis werd benoemd tot beste Twentse Start-up van het jaar.
De jury over Nico:
“De jury ziet een vliegende start-up met doorzettingsvermogen en een product, waarmee de wereld veroverd kan worden. Inventiviteit en de combinatie van hightech, deskundigheid en lef zijn aansprekend. Nico Nijenhuis weet zich te presenteren, heeft kennis van zaken en de touwtjes, of beter, de afstandsbediening, stevig handen. Clear Flight Solutions laat zich niet uit het luchtruim verjagen door onwil, onbegrip of tegenslag. Hij is overtuigd van het doel en daarin blijft hij stellig geloven. Een start-up zoals een start-up moet zijn.”


Terug