Twentse Zakenvrouw Next Generation-event

Twentse Zakenvrouw Next Generation-event
24 September 2015 

Dit jaar wordt - op 6 november - weer het Twentse Zakenvrouw Next Generation-event, gehouden. Het symposium is bedoeld voor ambitieuze vrouwen die hun carrière net starten, verder willen komen of hun ondernemerschap naar een hoger level willen tillen.

Twentse Zakenvrouw Next Generation werd in 2013 voor de eerste keer georganiseerd als prelude op de Verkiezing Twentse Zakenvrouw. Aanleiding voor het symposium is dat ook heden ten dage nog altijd vrouwen fors in de minderheid zijn in management- en ondernemersfuncties. Twentse Zakenvrouw Next Generation wil daarom vrouwen inspireren, motiveren en uitdagen.

Er is een breed programma samengesteld door de Twentse zakenvrouwen Helga Zevenbergen, Caroline van de Molen, Regina Nieuwmeijer en Trudy Vos alsmede een aantal andere enthousiaste vrouwen. Er zijn inspirerende lezingen door boeiende sprekers, workshops en het is een uitstekende manier om het eigen netwerk uit te breiden.

Zet dus binnenkort de volgende stap op de carrièreladder.

Twentse Zakenvrouw Next Generation vindt plaats op 6 november en wordt georganiseerd in samenwerking met Saxion in Enschede.

Meer informatie en kaart verkoop op: http://www.twentsezakenvrouwnextgeneration.nl/


Terug