TOM's Business Blow Out - vrijdag 25 november

TOM's Business Blow Out - vrijdag 25 november
25 November 2016 

Vrijdag 25 november: TOM’s Business Blow Out

Nieuwe beleving
TOM’s Business Blow Out op vrijdag 25 november in De Grolsch Veste is een avondvullende, grensverleggende en dynamische manifestatie op het snijvlak van netwerken, business, ontspanning en show. Een uniek en energiek event voor Twentse managers en ondernemers. Een fraaie mix van entertainment, informatie, gastronomie, ontmoetingen en spektakel. Met volop gelegenheid om te netwerken, maar vooral ook om de business even vergeet. Een nieuwe beleving.

Informatief
In een bijzondere vorm komen belangrijke en inspirerende thema’s aan bod, op een bijzondere manier gepresenteerd met een mix van humor, interviews en spetterende audiovisuals.

Jaarlijkse zakenverkiezing
Een programmaonderdeel is de Twentse Zakenverkiezing, die voorheen een avondvullend programma vulde, maar nu in een verfrissende opzet, met nieuwe categorieën, is ingebed in TOM’s Business Blow Out.

Gastronomie en afterparty
Uiteraard is er alle aandacht voor de gastronomie. In de speciale Foodstreet is het een feest van culinaire smaken met fingerfood, hapjes en uitzonderlijke gerechten, begeleid door mooie wijnen. TOM’s Business Blow Out wordt afgesloten met een spectaculaire afterparty.

Kijk voor meer informatie op: www.tomsbusinessblowout.nl


Terug