Vacature accountmanager (24-32 uur)

Vacature accountmanager (24-32 uur)
2 Juli 2018 

ACCOUNTMANAGER (M/V) 24 - 32 uur

Van Deinse Media is een full service uitgeverij en timmert al meer dan een decennium lang succesvol aan de weg in het Twentse medialandschap. Naast eigen periodieken zoals TOM (Twents Ondernemers Magazine) en Twentelife, geeft Van Deinse specials uit zoals WIT Wonen & Business, Enschede Marathon Magazine, FBK Magazine, Military Magazine en FC Twente presentatiegids en FC Twente BASIS.

Tot de core business behoren verder verschillende custom made relatiemagazines zoals Carelshaven Magazine, DeGusteau, Typisch Twente en Dr. Don Magazine. Daarnaast is Van Deinse Media ook specialist in het ontwerpen van huisstijlen, websites, brochures en ­andere media-uitingen. Zelfs het organiseren van evenementen zit in de genen, getuige bijvoorbeeld de Enschedese ­Haringparty en TOM’s Business Blow Out.

Van Deinse Media beheerst alle takken van de uitgeefsport: redactie, fotografie, vormgeving, druk, distributie en (advertentie-)acquisitie. Sociale media spelen uiteraard ook een grote rol. Van Deinse Media wil informeren, inspireren en verbinden. Met onze passie, creativiteit en ­betrokkenheid, aangevuld met een gezonde dosis Twentse nuchterheid, streven we ernaar om uit ieder product het maximale te halen.

Van Deinse Media zoekt per direct een ambitieuze man/vrouw met aantoonbare ervaring als accountmanager. Ervaring in het verkopen van advertenties en/of andere commerciële uitingen is een pré. Advertentieverkoop betekent voor Van Deinse Media geen korte termijn hard selling, maar het opbouwen van commerciële, langdurige relaties waarbij de klant optimaal geadviseerd wordt aangaande de mediaplanning.

PROFIEL
• Uitgebreid netwerk en uitstekende bekendheid met en kennis van het bedrijfsleven, instellingen en overige organisaties.
• Ervaring met advertentieverkoop, zowel business-to-business als busines-to-consumer, is een pré.
• Gedrevenheid.
• Stress- en deadline-bestendig.
• Doortastend, met feeling voor hét moment om de deal te sluiten.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
• Vermogen om zelfstandig te werken, gecombineerd met het vermogen om samen te werken met collega’s.

CONTACT
Solliciteren of meer informatie? Mail naar Gerlin Fokke: info@vandeinsemedia.nl 


Terug