Nieuw: een unieke verjaardagskalender

Nieuw: een unieke verjaardagskalender
19 November 2018 

Wat is er leuker dan uw gasten te verrassen met een uniek, écht Twents cadeau? Wij bieden u die mogelijkheid met de prachtige verjaardagskalender ‘Oale groond’. Elke maand is sfeervol in beeld gebracht met een foto van een prachtige plek in Twente. Deze foto’s zijn gemaakt door de bekende Twentse fotograaf Vincent Croce. U kunt de kalender hier in z'n geheel bekijken.

Wij kunnen de kalenders voor u personaliseren door op elke pagina uw logo te plaatsen, zodat u het hele jaar letterlijk bij uw gasten in beeld bent. U kunt de kalenders aan uw gasten cadeau doen, maar u kunt er ook voor kiezen om een vergoeding te vragen.

Vincent Croce:
“In mijn foto’s speelt het natuurlijke licht een belangrijke rol. Wanneer het maar even kan, zet ik ’s ochtends de wekker om in het bos de eerste zonnestralen vast te leggen en rijd ik ’s avonds naar een veengebied om daar de zonsondergang te vangen. Het gevarieerde Twentse coulisselandschap leent zich daar uitstekend voor. Ik hoop met mijn foto’s mensen het gevoel te geven van het tijdloze Twente, het gevoel van de oale groond. Ik ben een echte liefhebber van Twente en als fotograaf grijp ik de mogelijkheid aan om al het mooie van deze regio vast te leggen, op mijn manier, zoals ik Twente beleef.”

Prijzen zijn exclusief btw. Heeft u interesse? Neem dan contact op via info@vandeinsemedia.nl.


Terug