WAT DOEN WIJ?

PRINT, SPECIALS, EVENTS, CUSTOM MEDIA EN MEER

Maatwerk
Van Deinse Media is niet zomaar een uitgeverij. Naast onze eigen magazines leveren wij ook 'custom media', relatiemagazines die feilloos aansluiten op uw wensen en op die van uw doelgroep. Met uw eigen magazine heeft u de perfecte tool in handen om uw bedrijf nog beter op de kaart te zetten en klanten te vinden en aan u te binden.

Opmaak
Bovendien beschikt Van Deinse Media over een eigen ontwerpstudio. Ons creatieve team helpt u graag om uw advertentie te bedenken en te realiseren. Want als geen ander weten wij dat een aansprekende en pakkende advertentie werkt! Ook voor het ontwerp van uw logo, huisstijl, beursmateriaal, brochure of website bent u aan het juiste adres. 

Events
Het organiseren van evenementen zit Van Deinse Media in het bloed. Dat hebben wij reeds bewezen met de organisatie van TOM's Business Blow Out, De Enschedese Haringparty, Military Boekelo-Enschede en netwerkbijeenkomsten van TOM's Businessclub. Onze evenementen zijn een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf optimaal te profileren, hetzij als partner, hetzij als standhouder. Daarnaast biedt Van Deinse Media ondersteuning bij de organisatie van uw eigen beurs of event.

Altijd en overal
Van Deinse Media wil informeren, inspireren, en verbinden. Daarbij staan altijd de behoeften en wensen van onze klanten, adverteerders en lezers voorop. Met onze passie, creativiteit en betrokkenheid, aangevuld met een dosis gezonde Twentse nuchterheid, streven wij ernaar om uit ieder project het maximale te halen. Van Deinse Media maakt het waar. Altijd en overal.