Vacature accountmanager

Vacature accountmanager
24 Augustus 2021 

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe accountmanager.

Van Deinse Media is een full service uitgeverij en timmert al bijna twintig jaar lang succesvol aan de weg in het Twentse medialandschap. Naast eigen periodieken zoals TOM (Twents Ondernemers Magazine) en Twentelife, geeft Van Deinse specials uit zoals Enschede Marathon Magazine, FBK Magazine, Military Magazine, FC Twente presentatiegids en FC Twente BASIS.

Tot de core business behoren verder verschillende custom-made relatiemagazines zoals Typisch Twente, Carelshaven Magazine en Trent Magazine. Daarnaast is Van Deinse Media ook specialist in het ontwerpen van huisstijlen, websites, brochures en andere media-uitingen. Zelfs het organiseren van evenementen zit in de genen, getuige bijvoorbeeld de Enschedese Haringparty en TOM’s Business Blow Out.

Van Deinse Media beheerst alle takken van de uitgeefsport: redactie, fotografie, vormgeving, druk, distributie en (advertentie-)acquisitie. Sociale media spelen uiteraard ook een grote rol. Van Deinse Media wil informeren, inspireren en verbinden. Met onze passie, creativiteit en betrokkenheid, aangevuld met een gezonde dosis Twentse nuchterheid, streven we ernaar om uit ieder product het maximale te halen.

Van Deinse Media zoekt per direct een ambitieuze man/vrouw met aantoonbare ervaring als accountmanager. Ervaring in het verkopen van advertenties en/of andere commerciële uitingen is een pré. Advertentieverkoop betekent voor Van Deinse Media geen korte termijn hard selling, maar het opbouwen van commerciële, langdurige relaties waarbij de klant optimaal geadviseerd wordt aangaande de mediaplanning.

Profiel :

  • Uitgebreid netwerk en uitstekende bekendheid met en kennis van het bedrijfsleven, instellingen en overige organisaties.
  • Ervaring met advertentieverkoop, zowel business-to-business (B2B) als business-to-consumer (B2C), is een pré.
  • Gedrevenheid.
  • Stress- en deadline-bestendig.
  • Doortastend, met feeling voor hét moment om de deal te sluiten.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Vermogen om zelfstandig te werken, gecombineerd met het vermogen om samen te werken met collega’s.

Interesse?
Stuur dan je cv en motivatie naar ellen@vandeinsemedia.nl. Vragen? Bel dan 053-4782071.


Terug