Proef Eet Magazine

Proef Eet Magazine
25 Augustus 2020 
Het eerste weekend van september is traditioneel het weekend van Proef Eet. Dit jaar zou het voor de vijfendertigste keer plaatsvinden. Maar de coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat het niet op de gebruikelijke manier kan. Om toch dit jaar Proef Eet niet ongemerkt voorbij te laten gaan, introduceert de organisatie in september de ‘Maand van Proef Eet’.

De hele maand september staat in het teken van de Enschedese horeca. Deelnemers bieden een maand lang een speciaal menu of arrangement aan, dat alleen in september genuttigd of verkregen kan worden in het betreffende restaurant of op het terras. Daarnaast zijn er deelnemers die aantrekkelijke workshops aanbieden op locatie of bij jou thuis. Een andere noviteit is dit speciale ‘Maand van Proef Eet’-magazine, waarin alle deelnemende restaurants inclusief menu’s en arrangementen zijn gebundeld met verder praktische informatie. Eventmanager Robin Hollander van VHSE (Vereniging Horeca Stad Enschede): “Dit magazine is in de hele regio verspreid en ligt bij de deelnemende horeca en hun partners. We hopen dat de aantrekkelijke menu’s voor meer reuring bij de horecapartijen zorgt, want hoewel ze nu weer volop geopend zijn, zal het nog wel even duren voordat de klappen van de afgelopen tijd weer een beetje gladgestreken zijn.”

Check voor de deelnemers of voor meer informatie de website van Proef Eet: www.proefeet.nl. Ook kun je op deze website gratis het Proef Eet Magazine bestellen!

Terug