Augustus 2018

Augustus 2018

Tijd voor TOM!

TOM – Twents Ondernemers Magazine is hét toonaangevende magazine voor de Twentse ondernemer. Eigenzinnig, verrassend, informatief en met peper tussen de bladzijdes. TOM brengt zakelijk, financieel en economisch nieuws over het Twentse bedrijfsleven op geheel eigen wijze. Want TOM is als de Twentse ondernemer zelf: innovatief, inspirerend en met pit!

Met een groot lezersbereik, een hoge waardering en een aantrekkelijke uitstraling en vormgeving is TOM een buitengewoon interessant platform om uw diensten en producten te presenteren. Daarbij kunnen meerdere vormen van advertenties en commerciële uitingen worden ingezet, zowel in print als op het internet. Afzonderlijk of in ijzersterke combinaties en altijd gericht op uw doelgroep. Wanneer u opvallend wilt adverteren met meer pit, dan is het tijd voor TOM!

Verspreiding

TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decisionmakers in heel Twente. TOM magazine is via www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets. En via de app Magzine voor smartphones. 

Ontmoet collega's uit de regio bij de meest bulderende businessclub van Twente: TOM's Businessclub.


Terug