Augustus 2022

Augustus 2022

De zomer tintelt nog volop in ons hoofd, maar toch maakten we, in de hitte, de vierde TOM van dit jaar. Zoals altijd ter lering en vermaak. In deze rode TOM doken we de Twentse vastgoedwereld in.

Betaalbaar wonen is één ding; flexibel wonen is iets anders. Bijvoorbeeld vanuit Zeeland verhuizen naar Friesland waar je exact dezelfde woning kunt huren. Het is de droom van Chris de Groot van Fore-C Vastgoed, deze editie TOM’s type. Daarnaast ging TOM in gesprek met Michel ten Hag van ten Hag Makelaarsgroep Enschede, Mark Plattje van A2 Experts, Eddy Klement van ABN AMRO MeesPierson en Bart Wientjes van Boers & Lem, kenners van vastgoed, over de toekomst van wonen en werken in Twente. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Vastgoedontwikkeling in Twente: de plannen komen doorgaans wel van de grond, maar vaak niet zonder de nodige vertraging. Ontdek in TOM de Twentse bleeders en bloeiers.

En verder: het vervoermiddel van Jan Michiel Wagenaar van Wagenaar Lawyers, TOM kookt met autoleasespecialist Ron Molendijk van AutoLeaseCenter en interieuradviseur Harald Bijlstra van Colorsathome Bijlstra, columns, newsfacts en meer.

Lees hier de nieuwste TOM:


Terug