Voorjaar 2023

Voorjaar 2023
Twentelife viert feest! 75 edities: een mijlpaal. In de jubileumuitgave blikken we terug, maar kijken we ook zeker vooruit naar ons jubileumjaar. Volgend jaar bestaan we namelijk twintig jaar en dat gaan we groots vieren. Maar eerst de jubileumuitgave: het mooie weer is in aantocht en dat betekent dat de voorjaarseditie van Twentelife er is!

In deze editie een interview met kunstenaar en ontwerper Bas Kosters. Hij staat bekend om zijn kleurrijke, maatschappelijk betrokken en persoonlijke werk. Wij zochten hem op in zijn atelier. Sterrin Smalbrugge vertelt over hoe haar liefde voor dieren haar over de wereld voert. Dit jaar won Dennis Wilt Expeditie Robinson. Hij vertelt over zijn avontuur. Daarnaast een interview met Karen en Rob, zij verhuisden naar Frankrijk. “Het Franse leven past ons perfect”. Een interview met kunstenaar Bobbi Essers, Jorn Nieuwenhuis deelt zijn recept voor monchou-tartelletes en Vincent Croce heeft een prachtige fotoreportage gemaakt over de Twentse paasvuren! Verder lees je in deze editie ook weer een toffe column, lichten we een Instagrammer uit, vind je leuke shopping items, tippen we de leukste woontrends voor het voorjaar en nog veel meer!

De nieuwe Twentelife ligt nu in de winkels. Wil je de Twentelife bestellen (voor € 6,95 – zonder verzendkosten in Twente)? Dat kan! Stuur een e-mail naar twentelife@vandeinsemedia.nl.

Terug