Winter 2018

Winter 2018

Twentelife is het ultieme magazine over het goede leven in Twente, gericht op de moderne Twentenaar, maar ook voor mensen die graag meer willen weten over Twente, zoals ex-Twentenaren en toeristen. Twentelife wil altijd blijven prikkelen en vernieuwen zonder daarbij de oude vertrouwde onderwerpen uit het oog te verliezen.

Twentelife is en blijft een magazine boordevol boeiende, pakkende verhalen over verrassende bezienswaardigheden, bijzonder mensen, exclusieve winkels, prachtige natuur, oeroude tradities en Twentse gezelligheid. Daarnaast is er in Twentelife veel aandacht voor gastronomie, beauty & health, mode, kunst en interieur. Kwaliteit en exclusiviteit zijn onze troeven.

Technische gegevens Twentelife
Oplage:
 30.000 exemplaren
Frequentie: 4x per jaar
Bladspiegel: 230 x 300 mm
Zetspiegel: 210x 280 mm

Adverteren? Bekijk hier de tarievenkaart.

Verspreiding
Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimtes in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

www.twentelife.nl


Terug