Twentelife winter 2020

Twentelife winter 2020

Zoek jij nog een kerstcadeau voor jezelf of voor een ander? Zoek niet verder! De wintereditie van de Twentelife ligt nu in de winkels. In deze editie vertelt zanger Tino Martin over hoe zijn succes een Twents tintje heeft. De Enschedese Ivon Rotteveel besloot in 2013 om alles achter zich te laten en naar Finland te vertrekken om daar drie luxe huisjes te bouwen en te verhuren. Carolien Pikkemaat heeft een bijzonder beroep: ze is een van de weinige vrouwelijke molenaars in Nederland bij de Oortmanmolen in Lattrop. En kijken we binnen bij de sfeervolle honderd jaar oude boerderij van Gerrit en Jet Stam waar de oude details nog volop te vinden zijn.

En verder: doe inspiratie op voor een mooi gedekte winterse tafel, lees over al het lekkers dat Twente te bieden heeft, een winterse wandeling door hartje Almelo, een fotoreportage met Twentse honden en hun baasjes, columns, shopping items en een heerlijk recept voor een Winterwonderland-cake.

Nog leuker: bij de Twentelife zit de inspiratiegids WoonNiveau bijgesloten, met tal van Twentse bedrijven die van alles bieden op het gebied van wonen.
Veel leesplezier!

Wil je de nieuwe Twentelife bestellen (prijs: €5,95 zonder verzendkosten in Twente)? Dat kan! Stuur een e-mail naar twentelife@vandeinsemedia.nl en geef in de e-mail (o.v.v. Twentelife Herfst 2020) aan hoe je wilt betalen en waar we het magazine naartoe kunnen sturen.


Terug