Winter

Winter

Het is weer winter. Buiten is het koud en donker, maar sfeervol. Kruip bij het haardvuur, warm je op met een warme kop chocolademelk en blader door de nieuwste Twentelife.

In deze winter-editie lees je een interview met Nathalie Baartman. Binnenkort begint Nathalie aan een volgende reeks voorstellingen. Dit keer met De Bössels van Baartman, drie topmuzikanten! Daarnaast een verhaal over kunstenares Alma Jansen, schilderen is haar grote liefde en dat doet ze in haar atelier aan huis in Enschede. Een reportage over Twente door de lens van de persfotograaf. Een selectie uit ruim vierhonderdduizend persfoto’s is in boekvorm verschenen. Ook globetrotter Meryl Pardoen deelt haar verhaal in de rubriek Tukker Abroad: “Ik ben ook niet zo van het lang vooruit plannen. Ik zie wel hoe het leven loopt.” Verder een interview met Anique Bossink over de wondere wereld van raamkunst en een interview met Inge van Oldeneel tot Oldenzeel over het Heksencafé in Hengelo wat, volgens de eigenaresse, vooral een plek voor ontmoeting is. In de fotoreportage nemen we je mee door de slapende stad. Donker, maar sfeervol door de ochtendglorie.

Verder lees je in deze editie ook weer een leuke column van Martin ter Denge, lichten we Instagrammers uit, gaan we shoppen in Hengelo en blikken we terug naar leuke evenementen en nog veel meer.

De nieuwe Twentelife ligt nu in de winkels. Wil je de Twentelife bestellen (voor € 6,95 – zonder verzendkosten in Twente)? Dat kan! Stuur een e-mail naar twentelife@vandeinsemedia.nl


Terug