WIT Wonen

WIT Wonen

WIT  wonen en business is een exclusief lees-, kijk- en bladermagazine boordevol woonideeën, interieurtips, architectuur, en kunst.

Bovendien is de advertentieruimte in WIT beperkt, waardoor uw advertentie altijd opvalt en zeker niet verdwijnt in de massa van reclame. Wij informeren, adviseren en vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden van adverteren in deze exclusieve glossy.

WIT wonen is een exclusief lees-, kijk- enbladermagazine. Het magazine brengt prachtige fotoreportages over bijzondere woonhuizen in Oost-Nederland, opmerkelijke hobby’s, interview met regionale architecten en informatieve verhalen. WIT business staat in het teken van bedrijfsmatig vastgoed in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Het is gericht op alle ondernemers die geinteresseerd zijn in de relevante ontwikkelingen die zich afspelen op de vastgoedmarkt, in objectieve informatie en feiten over vastgoed in de regio, over het aanbod aan kantoorruimtes, enzovoorts.

De interessante en ontspannende verhalen worden daarbij niet vergeten. Vanzelfsprekend ook aandacht voor de missie en visie van Thoma PostJR Bedrijfsmakelaars.

Technische gegevens WIT wonen & business
Oplage:
20.000 exemplaren
Frequentie: 2x per jaar
Bladspiegel: 225 x 297 mm
Zetspiegel: 178 x 264 mm

Verspreiding
Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.


Terug