GA MET TOM NAAR IBIZA ...

GA MET TOM NAAR IBIZA ...
27 Juli 2015 

De volgende editie van TOM’s Preview waar we je de augustus-editie van TOM presenteren, wordt woensdag 12 augustus vanaf 17.00 uur gehouden bij Club - Restaurant - Lounge Ibiza in Almelo. Eén van de mooiste terrassen van Nederland met een vierde plaatsinde Terrassen Top 100 van Misset Horeca. We kunnen ons dus geen betere plek voorstellen voor de komende zomerse preview van TOM. Ga dus met TOM naar Ibiza en meld je snel aan via www.tommagazine.nl/preview.

Restaurant IBIZA is de perfecte plek voor FOODLOVERS. Voor mensen met passie voor trendy en hippe gerechten, die ook af en toe houden van een lekkere daghap. En de kaart? Die gerechten zou je het liefst van A tot Z willen proeven! Geniet van het comfort en de warme sfeer in IBIZA.

Wist je dat je bij IBIZA ook terecht kunt voor een verrassende en uitgebreide bits & bites kaart? Naast de gevarieerde gerechten, biedt het restaurant ook een breed wijnassortiment aan. Een avond genieten in IBIZA staat centraal! Wil je echt in de sfeer van IBIZA komen, probeer dan eens onze huiscocktail ‘’Tinto de verano’’ of het anijslikeur Hierbas, een typische lokale drank van het eiland Ibiza.

Wil je na de Preview heerlijk dineren?

Reserveer dan nu het speciale 3-gangen TOM's Preview menu voor €29,50 op: www.ibiza-almelo.nl


Terug