Vacature bladmanager/projectmanager

Vacature bladmanager/projectmanager
13 Juli 2022 

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste bladmanager/projectmanager (m/v, 24 uur per week). Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat?

Van Deinse Media is een full-service uitgeverij met ruim 15 jaar ervaring. Met succesvolle uitgaven zoals TOM, Twentelife, WIT en jaarlijkse specials als Enschede Marathon Magazine, Typisch Twente, Military Magazine en FBK Magazine is Van Deinse Media niet meer weg te denken uit het Twentse medialandschap. Naast eigen magazines leveren we ook custom media: relatiemagazines, huisstijlen, websites, brochures en andere media-uitingen worden in onze eigen studio ontworpen. Zelfs het organiseren van evenementen zit bij ons in het bloed. Dat is reeds bewezen met de organisatie van de Twentse Zaken Verkiezing / TOM’s Business Blow Out en de Enschedese Haringparty.

Met onze passie, creativiteit en betrokkenheid, aangevuld met een dosis gezonde Twentse nuchterheid, streven wij ernaar om uit ieder project het maximale te halen!

Taken
Als bladmanager begeleid je, als spin in het web, het gehele productieproces van diverse uitgaven en daarmee samenhangende activiteiten, al dan niet online. Je werkt nauw samen met redacteuren, grafisch vormgevers, fotografen, accountmanagers, adverteerders en leveranciers. Je bewaakt de planning en de kwaliteit van alle onderdelen van het proces, van begin tot eind. Daarnaast help je als projectmanager vol enthousiasme mee bij de verschillende evenementen die Van Deinse Media organiseert. Je denkt mee bij de invulling, maar helpt ook bij de planning en uitvoering.  


Wie ben je?

  • Je bent een gedreven en enthousiaste medewerker met HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent een sociaalvaardige collega.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Je bent heel precies, kunt te allen tijde overzicht creëren en houden en neemt initiatief.
  • Je functioneert goed onder tijdsdruk, bijvoorbeeld in deadline-periodes.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij?
Als bladmanager/projectmanager heb je een afwisselende functie met ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Je bent de spin in het web met verantwoordelijkheden. Je werkt in een prettige en informele sfeer in een platte organisatie.    

Interesse?
Heb je interesse in de functie van bladmanager bij Van Deinse Media? Stuur dan een reactie per e-mail voorzien van een motivatiebrief en curriculum vitae naar Ellen Kemerink, ellen@vandeinsemedia.nl.


Terug