Vacature Grafisch Vormgever

Vacature Grafisch Vormgever
2 Juli 2024 

Van Deinse Media is per direct op zoek naar een enthousiaste duizendpoot met passie voor vormgeven.

Van Deinse Media is een full-service mediabedrijf met al bijna twintig jaar ervaring. Met succesvolle uitgaven zoals TOM, Twentelife, Twentevisie, Zilver en jaarlijkse specials als Enschede Marathon Magazine, Typisch Twente, Military Magazine en FBK Magazine is Van Deinse Media niet meer weg te denken uit het Twentse medialandschap. Naast eigen magazines leveren we ook custom media: relatiemagazines, huisstijlen, websites, brochures en andere media-uitingen. Ook organiseert Van Deinse Media evenementen als de Enschedese Haringparty en diverse rally’s.

Als grafisch vormgever ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en opmaken van magazines, advertenties, social media uitingen en overig drukwerk voor diverse evenementen. Je bent creatief, hebt oog voor detail en Adobe Creative Cloud kent geen geheimen voor jou.

Wie zoeken wij?
Een creatieve, energieke en flexibele collega. Iemand met een afgeronde grafische opleiding en uitstekende skills in Indesign, Photoshop en Illustrator. Je bent een echte teamplayer en kunt snel schakelen tussen deadlines. Behoud van overzicht is hierbij natuurlijk van belang, omdat je regelmatig met eerdere deadlines tegelijk zult werken.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan voor minimaal 28 uur in week. Samen met een klein team van enthousiaste en gezellige collega’s werk je aan de tofste projecten. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot ontwikkeling op creatief gebied.

Kom jij ons team versteken?
Ben jij de creatieveling die wij zoeken en lijkt het je leuk om het team van Van Deinse Media te komen versterken? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar myrthe@vandeinsemedia.nl 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Terug