Twentelife Summer Festival - 30 juni

Twentelife Summer Festival - 30 juni
15 Mei 2019 

Voor het eerst wordt dit jaar het Twentelife Summer Festival georganiseerd. Het G.J. van Heekpark in Enschede als een grote mix van lifestyle, mode, food en drinks. Laat je inspireren op de Boho Market, ga lekker rondneuzen bij stands en foodtrucks op de Summer Square of geniet van een zomerse cocktail in de mega-relaxte Lazy Lounge. En de kinderen? Die vermaken zich ondertussen goed in de Kidz Zone.

30 juni - G.J. van Heekpark - 12:00 tot 19:00 uur

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.twentelife.nl

Summer Square
Het is the place to be: de Summer Square. Op dit centrale plein van het Twentelife Summer Festival komt alles en iedereen bij elkaar.

Op de Summer Square staan de foodstands en foodtrucks, zorgen diverse artiesten van ArtEZ voor nog meer sfeer en is de zomer extra voelbaar. En het is natuurlijk jouw startpunt voor alles wat het Twentelife Summer Festival te bieden heeft. Ga shoppen bij de stands en kraampjes en maak kennis met de nieuwste trends op het gebied van mode en lifestyle. Laat je inspireren door culinaire talenten en proef de zomerwijnen van 2019. Kortom, op de Summer Square moet je zijn!

Boho Market
Overgewaaid uit de Verenigde Staten: een echte Boho Market! Boho is een verwijzing naar bohemian. Het is losjes en creatief, voor vrije geesten die open staan voor nieuwe dingen.

Op het Twentelife Summer Festival maak je kennis met dit populaire fenomeen. Die typische sfeer van een Boho Market, de kraampjes met sieraden, met hebbedingetjes en tal van producten op de grenzen van kunst, kitsch, ambacht en schoonheid. Van oorbellen tot tassen, van originele mode tot accessoires voor je interieur. Maar er is meer op de Boho Market. Want slenteren langs al die creativiteit maakt hongerig en dus is er voor de foodies volop te proeven. Gezonde sapjes, fruitsalades, craftbeer. Hier proef je de zomer!

Lazy Lounge
Op het Twentelife Summer Festival krijgt loungen een nieuwe dimensie. De Lazy Lounge is het exclusieve deel van het festival. Gerieflijk hangend in een zitzak met een glas Pinot Grigio of een gin-tonic binnen handbereik. Relax. Het is zomer!

Nee, vervelen doe je je zeker niet in de Lazy Lounge. Er is ook genoeg te zien en te doen. Want dit is de entree naar de exclusievere kant van het Twentelife Summer Festival. Met alles om jouw lifestyle net dat beetje extra te geven. Bijvoorbeeld door je te verdiepen in de nieuwste exclusieve auto’s en trends. Maar ook door je te laten verwennen met de mooiste culinaire producten. Zien en gezien worden? Ja, dat ook…  Maar het is vooral gezelligheid met je gezin, familie en vrienden.

Kidz Zone
Spelletjes, knutselen, een beetje rommelen, een beetje spelen. In de Kidz Zone is genoeg te doen voor je oogappeltjes.

We snappen dat je als vader of moeder ook wel even alleen over het Twentelife Summer Festival wilt slenteren. In de speciale Kidz Zone zijn ze veilig. Nee, geen Ikea ballenbak. Wel genoeg vermaak. Amusement van peuter tot puber. Als je ze weer ophaalt hebben ze avonturen beleefd. En ’s avonds? Dan vallen ze als een blok in slaap. Kunnen jullie nog even rustig nagenieten…


Terug