Twentelife - Zomer 2018

Zomer 2018

Beleef het Twentse leven!

Twentelife is het ultieme magazine over het goede leven in Twente, speciaal voor de moderne Twent en mensen die graag meer willen weten over Twente, zoals ex-Twentenaren en toeristen.

Twentelife is een magazine boordevol boeiende, pakkende verhalen over verrassende bezienswaardigheden, prachtige natuur, bijzondere mensen, exclusieve winkels, oeroude tradities en Twentse gezelligheid. Daarnaast is er in Twentelife veel aandacht voor gastronomie, beauty & health, mode, kunst en interieur. Kwaliteit en exclusiviteit zijn onze troeven!

Onze lezers bevinden zich veelal in het hogere segment en houden van de goede dingen des levens. Adverteren in Twentelife is dan ook dé manier om een koopkrachtige doelgroep met oog voor kwaliteit te bereiken. Meerdere vormen van advertenties en commerciële uitingen zijn mogelijk, zowel in print als online. Altijd gericht op uw doelgroep. Beleef Twentelife!

Technische gegevens Twentelife
Oplage:
30.000 exemplaren
Frequentie: 4x per jaar
Bladspiegel: 230 x 300 mm
Zetspiegel: 210 x 280 mm

Verspreiding
Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimtes in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

www.twentelife.nl